Auteur

Carriéres

SOWISO is een digitale uitgever. We ontwikkelen kant-en-klare e-learning cursussen voor STEM-vakken die wereldwijd in onderwijsinstellingen worden gebruikt. Om deze cursussen te maken zijn we altijd op zoek naar auteurs in wiskunde, statistiek en natuurkunde. Met onze projecten richten we ons op het hoger onderwijs.

Openstaande vacatures voor

Auteuren

Onze openstaande vacatures. Het is ook mogelijk om een open sollicitatie te versturen.


Waarom je zou willen werken op onze Auteurs afdeling

Een missie met impact

Onze missie is om de toekomst van het STEM-onderwijs vorm te geven. Ons platform wordt gebruikt door meer dan 250.000 studenten en 60 instellingen wereldwijd. We werken aan zinvolle projecten met uitstekende resultaten: hoogwaardig online leren, studenten activeren en we besparen tijd voor docenten. We creëren interactieve, innovatieve en pedagogische inhoud. Wij hebben een passie voor onderwijs en dat delen we graag.

Innovatie

SOWISO verbetert het onderwijs door gebruik te maken van digitale technologie. We ontwikkelen baanbrekende functies, zoals automatische gepersonaliseerde feedback en gerandomiseerde oefeningen. We gaan veel verder dan traditionele wiskunde boeken en zoeken de grenzen van het onderwijs op door gericht vanuit een gebruikers en wetenschappelijk perspectief te kijken.

Uitdagingen

Onze rollen bieden veel autonomie. Bij SOWISO heb je de vrijheid om nieuwe ideeën voor te stellen en deel te nemen aan diverse projecten terwijl je geniet van een gezonde balans tussen werk en privé. Wanneer je actief en gemotiveerd bent kan je alle kanten op. Naast het technische aspect, proberen we ook in het hoofd van een gemiddelde student te kruipen, wat uitdagend en leuk is. Binnen ons team vind je een goede mix tussen technisch en menselijk probleemoplossend vermogen.

Vriendelijke omgeving

Onze werkcultuur is warm, informeel en ontspannen. Bij ons maak je deel uit van een slim en zeer gemotiveerd team met verschillende achtergronden en culturen. Je bouwt relaties op met enthousiaste docenten die jouw interesses delen en soortgelijke onderwijsproblemen proberen op te lossen. We werken hard, maar hebben een flexibel schema, een Gamecube en geen dresscode. Wij bieden alle voordelen die je van een modern techbedrijf mag verwachten.

Wat onze Auteurs collega's zeggen over werken bij SOWISO

  • "We hebben een hele platte structuur. Als het op brainstormen aankomt, wordt ieders inbreng gelijk gewaardeerd, of het nu stagiaires of vaste auteurs zijn. We willen dat iedereen zich gehoord voelt. We werken hard, maar er hangt een informele sfeer. Mensen zijn serieus wanneer dat nodig is. Als bedrijf kunnen we de balans tussen werken en gezelligheid goed bewaren."" Lars van Boeijen

  • "Ik heb zelden het gevoel dat ik word opgejaagd. Vaak moet ik voor een project een probleem oplossen en ik krijg ook de tijd om daar over na te denken. Hierdoor kan ik goed uitzoeken waar het probleem zit en met een goede oplossing komen. Dit helpt mij om beter werk af te leveren." Erik Barinaga

Sollicitatie proces

Solliciteer via de website

kennismakings- gesprek

Een korte case

2e gesprek (& voorstel)

Aangenomen!

Veelgestelde vragen