Vorm samen met ons de toekomst van STEM-onderwijs

SOWISO team picture

SOWISO is een snelgroeiend EdTech bedrijf uit Amsterdam. We hebben een leeromgeving ontwikkeld voor STEM en bijbehorende digitale cursussen voor het hoger en middelbaar onderwijs.

We zijn op zoek naar getalenteerde collega’s om het STEM-onderwijs te verbeteren en een positieve impact te maken op de samenleving. Doe met ons mee!

Vorm de toekomst

We helpen alle studenten hun volledige potentieel te ontdekken en te bereiken. Met gepersonaliseerd leren bieden we iedereen de beste leerervaring.

Gericht op innovatie

We maken interactieve en interessante content die gebruikt kan worden binnen ons innovatieve platform. We zijn een team van innovators met verschillende achtergronden en zitten nooit zonder ideeën!

Plezier op het werk

We hebben een vriendelijke, informele en open cultuur. We organiseren vaak sociale evenementen, we hebben een spelcomputer en een bordspellenavond!

Wat is belangrijk voor ons

Balans in werk en privé

Onze werkomgeving is hybride en we zijn daarin flexibel. We werken hard, maar er is zeker ruimte voor een ​​gezonde balans tussen werk en privé. Wij vinden lichamelijke en geestelijke gezondheid namelijk belangrijk.

Diversiteit en inclusie

We heten iedereen, ongeacht hun nationaliteit, genderidentiteit, etniciteit, seksuele geaardheid, sociaaleconomische achtergrond enz van harte welkom. We zijn ruimdenkend en zijn ervan overtuigd dat een divers team van fundamenteel belang is en ons helpt om professioneel en persoonlijk te groeien.

Meer info: Vrouwen in STEM bij SOWISO

Duurzaamheid

Bij SOWISO zetten we ons in voor duurzaamheid. Wij creëren milieuvriendelijke oplossingen voor onderwijsinstellingen en studenten. Zo bieden wij een digitaal alternatief voor fysieke leerboeken en daarnaast zijn onze toelatingstoetsen online, zodat studenten niet hoeven te reizen en examens niet meer afgedrukt hoeven te worden.

Meer informatie: Ons duurzaamheidsbeleid

Sociale activiteiten

We organiseren vaak team- en bedrijfsactiviteiten. Bowlen, een veggie-first barbecue, lasergamen en squashen zijn een paar van de leuke activiteiten waarvan we tijdens onze bedrijfsborrel recent van genoten hebben. Naast onze uitjes, hebben we ook plezier op kantoor. Ons team is gemakkelijk in de omgang, gastvrij en verrassend goed geïnformeerd over memes.

Verken loopbanen per

categorie

Wil je impact maken op het STEM-onderwijs en deel uitmaken van een jong, leuk en internationaal team, bekijk dan onze vacatures. Selecteer een loopbaan categorie voor meer informatie over elke afdeling.


Wat onze medewerkers over ons zeggen

FAQ's